Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta.

Za vas se trudimo, da vam predstavimo zgolj najboljše ponudbe od zaupanja vrednih partnerjev. Vedno se bomo potrudili, da najdemo točno tisto, kar iščete.

Preskok je specializiran za nabavo/prodajo novih in mladih rabljenih vozil vseh znamk. Lahko vam pomagamo, da dobite dobre cene za naročanje ali prodajo vozil iz naše zaloge za pakete vozil. Če ste leasing ali rent-a-car podjetje, uradni ali samostojni posrednik, zastopnik ali prodajalec vam lahko pomagamo z organizacijo celotnega nakupa ali prodaje. Organiziramo celotno logistiko od morebitnega carinjenja do prevoza z vključeno celotno dokumentacijo. S celostnim pristopom zagotavljamo, da vam ostane dovolj časa, da se lahko ukvarjate s tistim, kar je za vaše podjetje najbolj pomembno. Delujemo in dostavljamo po celotni EU in Skandinaviji kot tudi v nekaterih državah izven EU.

Strast do informacijske tehnologije in optimizacije poslovanja nas je vodila do razvoja unikatnega informacijskega sistema, do katerega se lahko povežete in si tako zagotovite enostaven dostop do celotne zgodovine poslovanja z nami. Na prijazen način vam omogočamo pregled vseh podatkov o vozilih in dostop do vseh skeniranih dokumentov za vozila, ki ste jih kupili pri nas. Vse je enostavno dosegljivo preko zaščitenega portala za B2B car remarketing: www.b2b-carmarket.com

Glede na pričevanja naših strank imamo najboljši sistem dobave dokumentov, kar zagotavljamo z avtomatskim dokumentnim sistemom, ki omogoča hitro in kvalitetno obdelavo celotne dokumentacije.

Ekipa 25 mladih, a visoko usposobljenih strokovnjakov, ki so odgovorni vsak za svoje področje, vam bo zagotovila hitro in kvalitetno pomoč pri prodaji, nakupu, transportu in administraciji vaših vozil; vse to z uporabo najnovejših informacijskih orodij, ki jih imajo na razpolago. Naših 16 let izkušenj in močna partnerstva pričajo o kvaliteti naših storitev, katerih cilj je partnerjem (kupcem, dobaviteljem in drugim) zagotoviti najboljšo možno vrednost za njihov denar, in o naši neomajni zavezanosti, da držimo svojo besedo.

Discover CarMarket je nov in izjemen izdelek na trgu, ki deluje na osnovi naprednih tehnologij umetne inteligence in strojnega učenja. Ponaša se z obsežno bazo podatkov o vozilih, ki zajemajo evropski trg. Naši napredni algoritmi neprestano izboljšujejo in posodabljajo to bazo, s čimer zagotavljajo ažurne in natančne informacije o razpoložljivih vozilih na vseh trgih.

Naši partnerji in tehnologije ki jih uporabljamo: